Εξαιρετικό φαγητό και υπέροχη τοποθεσία που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα! Ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες του καλοκαιριού.

Περπατώντας στα σοκάκια της Παλαιόχωρας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις και μια στάση στο ενετικό φρούριο που βρίσκεται στο λοφίσκο, πίσω από την κεντρική εκκλησία.

Εξαιρετικό σημείο με πανοραμική θέα σε όλη την κωμόπολη αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Σίγουρα ένα από τα αξιοθέατα της Παλαιόχωρας.

Και ενώ ανεβαίνεις τα σκαλιά για το φρούριο, φώτα, μουσική και υπέροχες μυρωδιές σου αποσπούν ασυναίσθητα την προσοχή…

Κάπου εκεί θα προσέξεις μια διακριτική πινακίδα να αναγράφει τη λέξη CASTRO.

Είναι το CASTRO Restaurant & Café Bar, ένας νέος και πραγματικά εξαιρετικός χώρος για φαγητό, ποτό, καφέ, με υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα.

Ο χώρος καταλαμβάνει αμφιθεατρικά 2 επίπεδα και το όλο σκηνικό σου φέρνει στο νου κάτι από κυκλαδίτικο νησί…

Στο ισόγειο βρίσκεται το εστιατόριο, το οποίο επικεντρώνεται στη κρητική και μεσογειακή κουζίνα.

Το μενού περιλαμβάνει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Από πιάτα με θαλασσινά, ψάρι (καθημερινά μπορείτε να βρείτε και φρέσκο ψάρι ημέρας), ζυμαρικά σε διάφορες εκδοχές, ριζότο, αλλά και πολλά πιάτα με βάση το κρέας, σαλάτες και η λίστα συνεχίζεται…

Είναι μια κουζίνα με δημιουργικό χαρακτήρα, που βασίζεται σε φρέσκα-αγνά υλικά και τους εξαιρετικούς γευστικούς συνδυασμούς. Συχνά, το γλυκό «παίζει» με το ξινό, το πικάντικο με το δροσερό, γεύσεις που δένουν ιδανικά στον ουρανίσκο! Επίσης, κάθε πιάτο έχει τη δική του ιδιαίτερη αισθητική – έντονα χρώματα, προσεκτικό στήσιμο και πάντα μια πινελιά που κάνει τη διαφορά… Κάθε πιάτο και ένα μικρό έργο τέχνης!

Και αν όλα αυτά ήδη σας ενθουσίασαν, ένα πάτωμα πιο πάνω και θα απογειωθείτε κυριολεκτικά!

Στο δεύτερο επίπεδο του χώρου, θα βρείτε ένα σύγχρονο café-bar, με ωραία μουσική για να χαλαρώσετε με την παρέα σας. Κυριολεκτικά βρίσκεται πάνω από το κέντρο της Παλαιόχωρας, με ανεμπόδιστη θέα στην παραλιακή αλλά και το γαλάζιο του Λυβικού πελάγους.

Ανοικτό από τις 10:00 το πρωί για brunch, καφέ και δροσιστικούς χυμούς, μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσετε το ποτό σας ή ένα καλοκαιρινό cocktail , μέσα από τις πολλές επιλογές που έχετε στη διάθεσης σας.

Αυτό το καλοκαίρι, το CASTRO Restaurant & Café Bar θα είναι σίγουρα θα είναι το σημείο αναφοράς για την Παλαιόχωρα! Το γιατί θα το καταλάβετε από κοντά…

CASTRO Restaurant & Cafe Bar
Παλαιόχωρα, Χανιά
Τηλ.:28230 42492

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook