Οικογενειακές διακοπές στα Χανιά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης – Επισκέφτηκε την παραλία στο Μαράθι αλλά και στην Κυανή Ακτή στις Καλύβες

Την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, επέλεξε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε την παραλία στο Μαράθι, όπου και ο αείμνηστος πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επέλεγε συχνά για τα καλοκαιρινά του μπάνια, ενώ σήμερα Σάββατο, μετέβη στην παραλία της Κυανής Ακτής, στις Καλύβες, παρέα με την οικογένεια της αδερφής του Κατερίνας.

 

Δείτε φωτο από τη σημερινή του επίσκεψη στις Καλύβες και από το Μαράθι

Φωτό από το Μαράθι (πηγή iefimerida)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και σε περίοδο διακοπών, δεν παρέλειψε, με αφορμή το θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα του ΟΗΕ,  Κόφι Ανάν να κάνει την ακόλουθη δήλωση

 «O θάνατος του Κόφι Ανάν προκαλεί παγκόσμια θλίψη. Υπήρξε μία μεγάλη προσωπικότητα που υπηρέτησε με γνώση, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά και αποφασιστικότητα τους σκοπούς του Ο.Η.Ε για ειρήνη, ασφάλεια και πρόοδο με σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον.
 
Αν και η ενασχόληση με το κυπριακό δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, κέρδισε την εκτίμηση όλων μας. 
 
Η ιστορία σίγουρα του επιφυλάσσει μία ξεχωριστή θέση για τη συνολικά θετική προσφορά του σε αυτήν την ταραγμένη και γεμάτη προκλήσεις για την ανθρωπότητα εποχή. 
 
Η Διεθνής Κοινότητα οφείλει να αξιοποιήσει την πολύτιμη παρακαταθήκη του και να συνεχίσει το έργο του έχοντας πάντα κατά νου μία από τις ρήσεις του: “χρειάζεται να κρατάμε την ελπίδα ζωντανή και να παλεύουμε για το καλύτερο”».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook