Μεταγραφική έκπληξη με τον Ντίνο Πάγκαλο πραγματοποίησε η Παλαιόχωρα, τονώνοντας αρκετά την επιθετική της γραμμή.

Ο πολύπειρος Χανιώτης επιθετικός συμφώνησε με τον διοικητικό ηγέτη του ΑΟΠ, Σήφη Δελάκη, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Πάγκαλος την περασμένη σεζόν έπαιξε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα με τον Άρη Λεμεσού. Έχει σπουδαία ποδοσφαιρική πορεία, η οποία άρχισε στο τοπικό με την Ιωνία και τον ΑΟΔΑ και συνεχίστηκε στις εθνικές κατηγορίες με Ιωνία (Γ’ Εθνική), Πλατανιά (τρεις θητείες με παρουσία σε Δ’ Εθνική, Football League 2, Football League και Super League), Πανθρακικό (Football League), Παναχαϊκή (Football League 2), Ηρακλή Ψαχνών (Football League), ΑΟ Χανιά (Football League 2, Football League), ΟΦΗ (Football League), ενώ στην Α’ Κύπρου έκανε εντυπωσιακό πρωτάθλημα για μισή σεζόν με την ΑΕ Ζακακίου (8 γκολ).

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας έχει ως εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 33χρονο επιθετικό Κωνσταντίνο Πάγκαλο έναν παίκτη που προέρχεται από τον Άρη Λεμεσού. Ο Κώστας είναι από τα Χανιά και έχει παίξει σε ομάδες όπως ΟΦΗ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΑΟ ΧΑΝΙΑ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας!!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook