Στο Νοσοκομείο Χανίων μια 58χρονη γυναίκα που έπεσε μέσα σε χαντάκι σε έργα διάνοιξης στο δρόμο Μουρνιές – Γογονή

Τροχαία σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί, στο σημείο που γίνονται έργα διάνοιξης για το έργο της  σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του ΒΟΑΚ με την πόλη των Χανίων , στο δρόμο Μουρνιές – Γογονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 58χρονη οδηγός δικύκλου, ενώ κινούνταν σε μικρό κάθετο δρόμο της Μουρνιών,  επί της οδού Ηρακλείτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την πορεία της ευθεία και να διασχίσει  με ταχύτητα κάθετα την Μουρνιών, προτού καταλήξει μέσα στο χαντάκι.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν διέρχονταν άλλα οχήματα και απετράπη σύγκρουση που θα μπορούσε να είναι ακόμη και μοιραία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η πυροσβεστική αφού αρχικές πληροφορίες ανέφεραν οτι η 58χρονη είχε εγκλωβιστεί με τέτοιο τρόπο μέσα στο χαντάκι, που χρειάζονταν η επέμβαση πυροσβεστών για την ανάσυρσή της.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε και η 58χρονη βγήκε μόνη της από το σημείο της πτώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραυματίας βγήκε μόνη της από το χαντάκι, είχε επαφή με το περιβάλλον κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο και η ζωή της δεν κινδυνεύει ωστόσο εκτίμηση για την σοβαρότητα των τραυματών της, θα γίνει αργότερα, μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook