Τον τίτλο του φαβορί – έστω κι αν συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την ομάδα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Βοιωτίας – επιβεβαίωσε απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου ο Ηρόδοτος.

Ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού επικράτησε με 3-1 στη Θήβα, “κλείνοντας” θέση για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 8′ ο Σμυρλής με ιδανικό τελείωμα έδωσε προβάδισμα στον Ηρόδοτο, όμως ο αξιόμαχος Κιθαιρών έφερε το ματς ξανά στην “ισορροπία”, ισοφαρίζοντας στο 15′ με τον Τσοπανέλη. Λίγο πριν οι ομάδες οδηγηθούν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, στο 40′, ο Κασαπάκης σημείωσε το 1-2.

Στο 68′ ο Γιαλούσης αποβλήθηκε για φάουλ στον Πλακίδα, αλλά ο Ηρόδοτος κράτησε το προβάδισμα και εξασφάλισε την πρόκρισή του στους ομίλους του Κυπέλλου, σημειώνοντας και τρίτο γκολ στο 90+4′ με πέναλτι του Φραγκουλάκη.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Ζήρδας (Δράμας) – Κολλιάκος (Αθηνών)

Κιθαιρών Καπαρελλίου (Σωτήρης Παπαναστασίου): Δήμητρας, Σκουρτανιώτης, Σεχάι, Κότωρος, Τσέλλος, Κουκουλάς, Μαρτιναίος (82′ Σταμέλος), Πάπη (63′ Κώνστας), Πλακίδας, Τσοπανέλης, Στρατιδάκης.

Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Αυγενικού (57′ Μάκο, 76′ Μπαλάφας), Μωραΐτης (57′ Μασάδο), Σμυρλής, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης, Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook