“Μετά από προσπάθεια τεσσάρων (4) ετών και συνεχή ταξίδια στην Αθήνα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και η Γενική Διεύθυνση Πολεοδομίας, έχει ήδη υποβάλει στο αρμόδιο νομοθετικό τμήμα τον φάκελο για την τροποποίηση των όρων δόμησης στον τομέα “Γ” του οικισμού Νεάπολης – δηλαδή την αποδοχή των παρεκκλίσεων που ισχύουν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και μόνο στην Νεάπολη δεν είχε γίνει έως σήμερα κατορθωτό- ώστε να καταστεί δυνατή η οικοδόμιση μικρών οικοπέδων, χωρίς την προυπόθεση των υποχρεωτικων συνενώσεων”.

Τα παραπάνω δηλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμη την σύνταξη σχετικού σχεδίου προεδρικού διατάγματος, για την παραπανω περιοχή, το οποίο αναμένεται να προωθηθεί  στο ΣΤΕ καθώς και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας το επόμενο χρονικό διάστημα για υπογραφή.

“Θεωρούμε ανεφερε χαρακτηριστικά, ότι ένας ακόμα στόχος που είχε θέσει η δημοτική αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της, ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ευελπιστούμε για την αίσια έκβαση του συγκεκριμένου ζητήματος, γεγονός που θα δώσει την δυνατότητα να ενισχυθεί ουσιαστικά η οικονομία της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook