Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν στις ανακοινώσεις τους Πλατανιάς και Δόξα Δράμας ενημερώνοντας ότι δε θα δώσουν το “παρών” στη συνάντηση των ομάδων της Football League με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Η συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού προγραμματίστηκε για την Πέμπτη (11/10) τελικά αντί για την Παρασκευή, με τις δυο ομάδες να αναφέρουν ότι δε θα παρευρεθούν εκπρόσωποί τους.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει ότι με επιστολή που απέστειλε στη Football League, έκανε γνωστό στο προεδρείο της Λίγκας, ότι δεν θα εκπροσωπηθεί στην αποψινή συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, κ.Γιώργο Βασιλειάδη, εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, του προέδρου, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη. Για τη συγκεκριμένη συνάντηση άλλωστε, ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από την Λίγκα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, κάτι που καθιστά την ούτως ή άλλως δύσκολη μετακίνηση από τα Χανιά στην Αθήνα, σχεδόν αδύνατη. Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά, θα ειδοποιηθούμε από τους αρμόδιους φορείς, σε χρονικό διάστημα τέτοιο, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να δώσουμε το παρών σε συναντήσεις που καθορίζουν το μέλλον των ομάδων, αλλά και της κατηγορίας γενικότερα.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν θα παραβρεθεί στη σημερινή συνάντηση μελών της Football League με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Η έλευση του προέδρου Γιάννη Μπύρου στην Αθήνα είναι αδύνατη, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μια μετακίνηση είναι πάρα πολύ δύσκολο να οργανωθεί μέσα σε λίγες ώρες, αφού η σχετική ενημέρωση έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για ένα ραντεβού που είχε οριστεί το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Ευελπιστούμε η σημερινή συνάντηση να είναι άκρως παραγωγική, προς το συμφέρον όλων των ομάδων του συνεταιρισμού και η απουσία μας να περάσει απαρατήρητη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook