Ένα μίνι-απολογισμό του 2018 κάνει ο Πλατανιάς στην επίσημη ιστοσελίδα του, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του για τον ερχομό του 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Το 2018 σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά. Ηταν μια χρονιά που είχε δύο όψεις για τον Πλατανιά. Η μία ήταν αυτή της απογοήτευσης και της πίκρας, καθώς η ομάδα μας υποβιβάστηκε από την Super League, έπειτα από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Η άλλη όψη όμως είναι αυτή της ελπίδας. Ο Πλατανιάς το καλοκαίρι που μας πέρασε, δημιουργήθηκε από το μηδέν και κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις όχι μόνο κατάφερε να πατήσει γερά στα πόδια του, αλλά αποτελεί -κατά γενική ομολογία- την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Αν και η παρουσία του Πλατανιά, αυτές τις δέκα πρώτες αγωνιστικές έχει… δυσαρεστήσει αρκετούς που προέβλεπαν την κατάρρευση και τη διάλυση της ομάδας, εμείς για τη νέα χρονιά αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια και ακόμα καλύτερη αγωνιστική εικόνα, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον και διάρκεια και από κει και πέρα… όπου μας βγάλει.

Από αύριο μια νέα χρονιά και μια νέα πρόκληση μας περιμένει όλους μας και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όποιες αναποδιές βρεθούν στο διάβα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ο πρόεδρος κ.Μανώλης Μαθιουλάκης, το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο τεχνικός διευθυντής κ.Βασίλης Αμανατίδης, ο προπονητής κ.Γιάννης Τάτσης, οι παίκτες της ομάδας μας και όλοι όσοι εργάζονται καθημερινά για το σύλλογο, σάς ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και να πραγματοποιήσετε μέσα στις 365 μέρες που ακολουθούν όλα σας τα όνειρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook