Τελευταία ενημέρωση: 10:12

Αραιές χιονοπτώσεις μέχρι και στο κέντρο των Χανίων – Σχολεία άνοιξαν και λίγη ώρα αργότερα, λόγω ασθενούς χιονόπτωσης … έκλεισαν 

Μπορεί οι περισσότεροι να είχαν προετοιμαστεί οτι ξυπνώντας σήμερα το πρωί, θα αντίκρυζαν χιονισμένο τοπίο έξω από τα σπίτια τους, όμως φαίνεται οτι η επέλαση του χιονιά στα πεδινά των Χανίων ξεκινά τώρα.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί σημειώθηκαν αραιές χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές μέχρι και στο κέντρο των Χανίων, με αποτέλεσμα σχολεία που άνοιξαν κανονικά στην ΠΕ Χανίων, να κλείσουν εκτάκτως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Αλικιανό, η διεύθυνση του Γυμνασίου και έπειτα του δημοτικού σχολείου, αποφάσισαν να “κλείσουν” για σήμερα τα σχολεία και οι γονείς ειδοποιήθηκαν να παραλάβουν τα παιδιά τους ενώ ξεκίνησαν και τα δρομολόγια των λεωφορείων για την μεταφορα των μαθητών στα σπίτια τους.

Όπως αργότερα, έγινε γνωστό από το δήμο Πλατανιά, σε όλες τις σχολικές μονάδες της ΔΕ Μουσούρων οι μαθητές που πήγαν στα σχολεία, απομακρύνθηκαν συντεταγμένα με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ μετά από απόφαση που έλαβαν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων

(φωτο από Κυρτωμάδω Αγιάς)

(φωτο από Αρώνι Ακρωτηρίου)

(φωτο Αρώνι Ακρωτηρίου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook