Τα φετινά Χριστούγεννα στον Δήμο Ιεράπετρας ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν για το πλήθος και τη λαμπρότητα των εκδηλώσεων καθώς και για τον πλούσιο στολισμό.

Η Δημοτική Αρχή μερίμνησε εγκαίρως τη δρομολόγηση των διαδικασιών και των ενεργειών ώστε οι δημότες και οι επισκέπτες να ψυχαγωγηθούν και να νιώσουν στο έπακρο μικροί και μεγάλοι το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα. 

Οι συνεχείς εκδηλώσεις και ο εντυπωσιακός στολισμός σε συνδυασμό με το πλήθος δραστηριοτήτων για τα παιδιά (τρενάκι, καρουζέλ, Χριστουγεννιάτικο χωριό κ.α.)  συνέθεσαν την ονειρική ατμόσφαιρα που όλοι αναπολούμε από τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε: «Δουλέψαμε από νωρίς και συντονισμένα επιδιώκοντας κάθε Χριστούγεννα στον Δήμο Ιεράπετρας να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα. Αφουγκραστήκαμε την κοινή επιθυμία για φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό και ανταποκριθήκαμε δουλεύοντας σκληρά για να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό και να πραγματοποιήσουμε την κάθε προσδοκία. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. κ. Μάνο Γεωργαλάκη και όλο το προσωπικό του Δήμου, τον εμπορικό σύλλογο Ιεράπετρας και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη, τον σύλλογο Καφέ Εστίασης και τον πρόεδρο κ. Μανώλη Μιχελαράκη, τον σύλλογο επαγγελματοβιοτεχνών τον πρόεδρο κ. Γιώργο Γιακουμάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Νεοφώτιστο, τα σχολεία, τους φορείς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στο στήσιμο, στη διοργάνωση και στη διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων και στη διαμόρφωση του εορταστικού σκηνικού. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εισπράξαμε τη χαρά και τη συμμετοχή τόσο πολύ κόσμου και προσφέραμε στην πόλη μας και στους συμπολίτες μας τα Χριστούγεννα που τους αξίζουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook