Τρόμος την νύχτα στην είσοδο πολυκατοικίας για νεαρή φοιτήτρια

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι διωκτικές αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός άντρα που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες στην συνοικία της Νέας Χώρας στην πόλη των Χανίων.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, τις πρώτες ώρες της Κυριακής, στην είσοδο πολυκατοικίας, όταν μια φοιτήτρια που επέστρεφε σπίτι της, δέχτηκε την επίθεση αγνώστου που προσπάθησε να της κλείσει το στόμα.

Η κοπέλα κατάφερε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο με δύο περιπολικά και ερευνούν και όλες τις κάμερες κλειστού κυκλώματος για να βρεθούν τυχόν καταγραφές.

Στην ίδια πολυκατοικία είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό, πριν από λίγες ημέρες, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης είναι αδύνατος, μελαχρινός, πιθανότατα Έλληνας και φορούσε δερμάτινα γάντια, και σκούρα ρούχα.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου, στο facebοοκ είχε γίνει ανάρτηση που προειδοποιούσε για επιθέσεις εναντίον νεαρών γυναικών, στην οποία μάλιστα ανάρτηση γινόταν λόγος για περισσότερα από πέντε περιστατικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook