Το διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Βορειοελλαδιτών Χανίων «Ορφέας» – Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και μενού

Μεγάλο βορειοελλαδίτικο γλέντι, το πρώτο στα Χανιά, διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Βορειοελλαδιτών Χανίων «Ορφέας» την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 13.00 στο κέντρο «Αηδόνι» στα Μεγάλα Χωράφια-Άπτερα.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στο κάλεσμά του:

«Είμαστε μια νέα ομάδα ανθρώπων με καταγωγή, σχέση ή απλά αγάπη για τη Βόρεια Ελλάδα που εδώ και ένα περίπου χρόνο δημιουργήσαμε τον πολιτιστικό σύλλογο Βορειοελλαδιτών Χανίων «Ορφέας» θέλοντας να κρατήσουμε ζωντανούς τους δεσμούς μας με τον τόπο καταγωγής μας!

Ο βασικός σκοπός του συλλόγου μας, μεταξύ άλλων, είναι η ανάδειξη των λαογραφικών, ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων της βόρειας Ελλάδας και φυσικά η προβολή αυτών με πνευματικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Για αυτόν τον λόγο ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει και τον πρώτο του ετήσιο χορό την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00, στο κέντρο εκδηλώσεων «Αηδόνι» στα Μεγάλα Χωράφια-Άπτερα.

Στην εκδήλωση θα μας διασκεδάσουν οι καταξιωμένοι μουσικοί: Β. Παπαναστασίου (κλαρίνο, γκάιντα, φλογέρα), Θ. Αμπατζιάνης (ούτι, φωνή), Γ. Μάρκου (ακορντεόν) και Κ. Γεωργιάδης (κρουστά).

Επίσης τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς Μακεδονίας και Θράκης με παραδοσιακές φορεσιές αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

  • Το μενού είναι πλήρες και περιλαμβάνει άφθονο κρασί!
  • Τιμή εισόδου κατά την προπώληση (μέχρι 16/01): 15 ευρώ
  • Τιμή εισόδου στο κέντρο: 18 ευρώ
  • Παιδικό (6-12 ετών): 10 ευρώ
  • Παιδιά κάτω των 6 ετών: δωρεάν
  • Τηλ. επικοινωνίας – κρατήσεις: 6947307550 και 6978115665»

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook