Δεν έφτασαν τα χρήματα – Αναμένεται σύντομα διαγωνισμός για τη μίσθωση των δυο καταστημάτων στο ισόγειο

Η ολοκλήρωση κατασκευής του κτιρίου που βρίσκεται στο ενετικό λιμάνι Χανίων στην ακτή Τομπάζη και προορίζεται για τη στέγαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, φαίνεται ότι “σκάλωσε” λόγω χρημάτων.

Το κτίριο που βρίσκεται μεταξύ καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο παλιό λιμάνι, παραμένει ημιτελές καθώς ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου δεν έφτασε για την ολοκλήρωσή του και χρειάζεται συμπληρωματική εργολαβία όπως επεσήμανε ο δημαρχος Χανίων στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

Η δυνατότητα να επεκταθεί η προηγούμενη εργολαβία δεν εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό και έτσι αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για συμπληρωματική διαδικασία.

Εντωμεταξύ οι δυο χώροι στο ισόγειο που προορίζονται να εκμισθωθούν από το ΔΛΤΧ ως καταστήματα, θα μπουν σύντομα στη διαδικασία του διαγωνισμού. Η απόφαση για τη μίσθωση των δυο καταστημάτων έχει ληφθεί και μένει να κυθούν κάποια τεχνικά θέματα τα οποία όμως ρυθμίζονται σύμφωνα με τον δήμαρχο Χανίων.

Για την ακρίβεια αυτές τις ημέρες, όπως είπε, καταρτίζεται η προκήρυξη και ο διαγωνισμός και σύντομα θα γίνει η δημοπρασία προκειμένου να εκμισθωθούν τα καταστήματα προσφέροντας σημαντικό έσοδο για το ΔΛΤΧ. Στη συνέχεια θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες στους ορόφους για τη στέγαση της υπηρεσίας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook