Το ωράριο λειτουργίας για τους καταστηματάρχες που αποφασίσουν να ανοίξουν τα καταστήματά τους

Σύμφωνα με τον νόμο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, μπορούν οι καταστηματάρχες να ανοίξουν προαιρετικά τα καταστήματά τους καθώς είναι η πρώτη Κυριακή της χειμερινής περιόδου των εκπτώσεων. 

Το ωράριο λειτουργίας για όσους καταστηματάρχες επιλέξουν να προχωρήσουν στο άνοιγμα των εμπορικών τους, είναι από τις 11.00 το πρωί εως τις 20.00 το βράδυ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σε ανακοίνωσή του έχει από νωρίς επαναλάβει τη θέση του για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή τονίζοντας ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε εμπόρου το τι θα πράξει, ενώ καλούν το καταναλωτικό κοινό να επιλέξουν σε όλη την περίοδο των εκπτώσεων τις ντόπιες επιχειρήσεις για τις αγορές του:

“Ο κάθε συνάδελφος είναι ώριμος να αποφασίσει το άνοιγμα ή μη, του καταστήματος του καθότι εμείς σαν εμπορικός σύλλογος δεν μπορούμε να τον υποχρεώσουμε για οποιαδήποτε ενέργεια. (είτε σε άνοιγμα είτε σε κλείσιμο).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων πιστεύει πως οι εκπτώσεις είναι μια πραγματική ευκαιρία για τους καταναλωτές να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες τους, ελπίζει στην αναθέρμανση της τοπικής οικονομίας  και  καλεί τους καταναλωτές  για ακόμα μια φορά να προτιμήσουν τα χανιώτικα καταστήματα για τις αγορές τους”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook