Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τετραήμερη χιονοδρομική εξόρμηση για μέλη και φίλους του Συλλόγου που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του σκι ή να εξασκήσουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην χιονοδρομία, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, στο νομό Ευρυτανίας, από 8 έως και 11 Μαρτίου 2018.

Η διαμονή θα γίνει στο ορειβατικό καταφύγιο «Αθ. Λευκαδίτης» της Ε.Ο.Ο.Α. στην τοποθεσία Διαβολότοπος Βελουχίου, υψ. 1.875 μέτρα, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου, στο όρος Τυμφρηστός και έχει αρκετές χιονοδρομικές πίστες, με αναβατήρες και τελεφερίκ με μόνο ένα εισιτήριο. Η εξόρμηση απευθύνετε σε ενηλίκους ασχέτως προηγούμενης εμπειρίας. Οι συμμετέχοντες εκτός από το σκι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ορεινό όγκο του Τυμφρηστού που περιβάλλεται από πολλά σημαντικά βουνά της Στερεάς Ελλάδας.

Αναχώρηση το βράδυ της Πέμπτης 07/03 από το λιμάνι της Σούδας και επιστροφή την Τρίτη 12/03/2019 το πρωί. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή στο κιν. 6976585849. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται τις ίδιες ώρες μόνο με την προσωπική παρουσία των μελών στα γραφεία μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και μόνο με την καταβολή της ορισθείσας προκαταβολής για την συμμετοχή στην εξόρμηση. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Χριστόφορος Μπαλαδήμας.      

Εκμάθηση σκι για παιδιά στο χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου 

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τριήμερη εξόρμηση για εκμάθηση και προπόνηση στο σκι, για παιδιά και εφήβους (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 9 μέχρι 16 χρονών, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, στο νομό Ευρυτανίας, από Παρασκευή 15 Μαρτίου έως και Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν για 3 ολόκληρες μέρες στο ευχάριστο αυτό άθλημα, στις σύγχρονες ευρωπαϊκού επιπέδου, εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού αυτού.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος για αυτό δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή των παιδιών σας. Αναχώρηση το βράδυ της Πέμπτης 14/03 από το λιμάνι της Σούδας και επιστροφή πάλι με πλοίο την Δευτέρα 18/03/2019 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647. Οι εγγραφές θα γίνονται τις ίδιες ώρες ΜΟΝΟ με την προσωπική σας παρουσία και με προκαταβολή του μισού αντίτιμου συμμετοχής στην εξόρμηση. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 11/03, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο αθλητής του Συλλόγου κ. Εμμανουήλ Ρουμελιωτάκης.         

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook