Ετοιμόρροπο να πέσει είναι ένα γεφυράκι στην περιοχή του Δραπανιά του δήμου Κισσάμου που αποτελεί τη μοναδική πρόσβαση για 4 σπίτια

Το γεφυράκι που ενώνει τον παραλιακό δρόμο στον Δραπανιά είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης ειδικά μετά τον όγκο των υδάτων που πέρασαν κάτω από αυτό, λόγω της κακοκαιρίας –  και κατέληξαν στη θάλασσα παρασέρνοντας το ούτως ή άλλως σαθρό έδαφός του. 

Το θέμα είναι ότι αυτό το γεφυράκι που ενώνει τις δυο πλευρές του παραλιακού δρόμου, ειναι η μοναδική πρόσβαση για 4 οικογένειες που κινδυνεύουν άμεσα με αποκλεισμό στην περίπτωση κατάρρευσής του, κάτι που είναι πολύ πιθανό.

Φαίνεται μάλιστα και στη φωτογραφία που ακολουθεί ότι υπάρχει ένα κούφιο κομμάτι που αργά ή γρήγορα θα πέσει.

Την ίδια ώρα, τα νερά που κατέβηκαν προς τη θάλασσα από τα νερά της βροχής και τους χειμάρρους που προκάλεσε, έχουν παρασύρει στον δρόμο κλαδιά, πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει από τον δρόμο συμβατικό αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, όμως ούτε και μηχάνημα μπορεί να περάσει για να καθαρίσει την περιοχή αφού λόγω βάρους δεν θα αντέξει το γεφυράκι.

Η δε περιοχή από την οποία κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στην παραλία έχει μετατραπεί σε τεράστια λίμνη.

Το σίγουρο είναι ότι το γεφυράκι δεν θα αντέξει για πολύ με τον κίνδυνο να αποκοπούν 4 οικογένειες από κάθε πρόσβαση, ορατό. Είναι ανάγκη να υπάρξει άμεση παρέμβαση στο σημείο από τον δήμο Κισσάμου, προκειμένου να αποτρέψει την αναπόφευκτη αυτή εξέλιξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook