Διέθεσε δύο ανακαινισμένες αίθουσες για την επέκταση των εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ στο δημοτικό κτίριο πλησίον του Κέντρου Υγείας στο Τζερμιάδων 

Επίσκεψη του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη στον τομέα ΕΚΑΒ οροπεδίου Λασιθίου στο Τζερμιάδων όπου μαζί με τον προϊστάμενο του τομέα κ. Γιώργο Φανουργιάκη διαπιστώθηκε η επάρκεια των εγκαταστάσεων. 

Ο δήμαρχος συνεχάρη το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την μεγάλη κοινωνική προσφορά του στον ορεινότερο Δήμο της Κρήτης και τόνισε πως στηρίζει τις απαιτήσεις για στελέχωση με επιπλέον μόνιμο προσωπικό προκειμένου να ενισχυθεί ο τομέας στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου. 

Μάλιστα ο Δήμος Οροπεδίου στηρίζοντας την λειτουργία του ΕΚΑΒ στην περιοχή διέθεσε δύο ανακαινισμένες αίθουσες για την επέκταση των εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ στο δημοτικό κτίριο πλησίον του Κέντρου Υγείας στο Τζερμιάδων.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, «είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον πολίτη που κατοικεί στα 850 μέτρα, κάτω από αντίξοες συνθήκες με ακραία καιρικά φαινόμενα το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι υποδεχόμαστε περισσότερους από 300.000 επισκέπτες βάσει των στατιστικών στοιχείων από τα εισιτήρια στο Δικταίο Άντρο» και πρόσθεσε:  «Στηρίζουμε καθολικά και με κάθε τρόπο  όλες τις υπηρεσίες, προκειμένου να παραμείνουν στην περιοχή του Δήμου μας και να ενισχυθούν με επιπλέον τακτικό προσωπικό. Αυτή είναι η ομόφωνη πολιτική απόφαση τόσο του δημοτικού συμβουλίου  και καθολική απαίτηση της κοινωνίας μας. Ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ για τις υπηρεσίες που παρέχει καλύπτοντας τα επείγοντα περιστατικά, προσφέροντας ασφάλεια και αίσθηση εμπιστοσύνης τόσο στους πολίτες όσο και στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής μας. Ήδη από το Φθινόπωρο έχει εγκατασταθεί στο Οροπέδιο Λασιθίου και δεύτερο καινούριο ασθενοφόρο 4Χ4 και ευελπιστούμε ότι θα καλυφθούν οι υπόλοιπες κενές θέσεις με νέο προσωπικό». 

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, τον Δήμο, για την ουσιαστική-έμπρακτη στήριξη που παρέχουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook