Διέθεσε καράβι για τη μεταφορά αθλητών σε αγώνα στην Παλαιόχωρα διαφορετικά θα ακυρωνόταν 

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ΑΝΕΝΔΥΚ, η γνωστή και αγαπητή ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στα νότια παράλια του νομού Χανίων, δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι βρίσκεται κοντά στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έσωσε στην κυριολεξία τη διοργάνωση ενός σημαντικού αθλητικού γεγονότος. 

Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει για δεύτερη χρονιά ο ορεινός αγώνας τρεξίματος «Κροκόδειλος Trail», μία διαδρομή 22 χιλιομέτρων από την Σούγια έως την Παλαιόχωρα, στον οποίο θα συμμετάσχουν 100 και πλέον αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο βασικός σταθμός συγκέντρωσης των αθλητών είναι η Παλαιόχωρα, απ’ όπου την Κυριακή το πρωί θα μεταφέρονταν με λεωφορεία στη Σούγια για την εκκίνηση. Ωστόσο η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα τα πούλμαν να μην μπορούν να κινηθούν στη διαδρομή Παλαιόχωρα – Σούγια.

Λύση στο πρόβλημα έδωσε η ΑΝΕΝΔΥΚ, η οποία παρόλο που δεν έχει δρομολόγιο εκείνη την ημέρα, ανέλαβε να διαθέσει δωρεάν το καράβι, προκειμένου να μεταφερθούν οι αθλητές στο λιμάνι της Σούγιας, ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας, που σε διαφορετική περίπτωση κινδύνευε να ακυρωθεί.   

Σε επικοινωνία που είχαμε με μέλη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, μας επεσήμαναν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά της ΑΝΕΔΥΚ και βέβαια από την πλευρά τους ευχαριστούν δημόσια τη Διευθύντρια της εταιρείας κυρία Αντιγόνη Μπολιώτη, τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Μπραουδάκη καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook