Ο Πλατανιάς με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στα Περιβόλια και στήριξαν την ομάδα στο ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ομάδα χρειάζεται την ίδια στήριξη και στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη (10/03). 

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η οικογένεια του Πλατανιά, η διοίκηση, ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες μας, θέλουν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους, τους φίλους της ομάδας μας που έδωσαν συγκλονιστικό παρών στα Περιβόλια στον αγώνα της Πέμπτης.

Με την εξαιρετική παρουσία και στήριξή σας αποτελέσατε τον 12ο παίκτη της ομάδας μας, όπως έχει συμβεί στα φετινά παιχνίδια του Πλατανιά στο «σπίτι» του, όπου παραμένει αήττητος.

Όμως το ταξίδι και η προσπάθεια όλων μας, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα συνεχίζεται και ο δρόμος παραμένει δύσβατος.

Την Κυριακή (10/3/19, 15:00) ολοκληρώνεται μια σημαντική τριάδα αγώνων και σας θέλουμε όλους ξανά στο πλευρό μας με το ίδιο πάθος και μαχητικότητα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, διατίθενται:

Από το από το «Σταύρος Σπορ» στα Χανιά, την Παρασκευή (8/3/19) και το Σάββατο (9/3/19) τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Την ημέρα του αγώνα (10/3/19) εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο στο γήπεδο των Περιβολίων, δύο ώρες πριν από τη σέντρα.

Οι τιμές τους είναι: θύρες 1 & 2: 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook