Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Σπάρτη, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να μείνει η ομάδα στο “κόλπο” της 2ης θέσης. 

Μάλιστα αν επιτευχθεί το “τρίποντο” ενδεχομένως οι “ερυθρόλευκοι” να πλησιάσουν περισσότερο τη 2η θέση. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής στα ματς Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Πόντου και Παναχαϊκή-ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Ο Γιάννης Τάτσης δεν υπολογίζει στους διεθνείς Ουές και Σάαντο και στον τιμωρημένο Μάικιτς. 

Η ενημέρωση της ομάδας για την τελευταία προπόνηση πριν το ματς έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή (27/3/19, 15:00) αναμέτρηση με την Σπάρτη στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, έδωσε έμφαση στην ομαδική τακτική, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο… έκτακτο πρόβλημα.

Για το αυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι διεθνείς, Ουές και Σάαντο, καθώς και ο Μάικιτς. Ο Βόσνιος μέσος έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ παράλληλα αισθάνεται ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και για αυτό δεν ακολούθησε το πρόγραμμα ούτε σήμερα.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Πλατανιά, ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το μεσημέρι στο Μάλεμε, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook