Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία κατά 37χρονου που είχε πυροβολήσει εξ’ επαφής έναν 41χρονο σε γάμο που είχε γίνει στα Λινοπεράματα.

Μετά από έξι μήνες έρευνας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, εξιχνιάστηκε η απόπειρα δολοφονίας που είχε διαπράξει ένας 37χρονος σε γάμο που είχε γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου έξω από κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων που βρίσκεται στα Λινοπεράματα. 

Ο 37χρονος είχε πυροβολήσει εξ’ επαφής τον 41χρονο όταν συναντήθηκαν τυχαία σε γάμο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να νοσηλευτεί για αρκετές εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ενώ χειρουργήθηκε τρεις φορές.

Τελικώς, η Αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 37χρονου. Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 37χρονος διέπραξε την παραπάνω πράξη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook