Ανακοίνωση υποψηφιότητας στην Δημοτική Κίνηση “Χανιά – Κοιτάμε μπροστά”

«Κοιτάμε μπροστά» είναι το όνομα της Δημοτικής Κίνησης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη. Πιστεύω ότι δεν είναι απλά ένα σύνθημα. Σηματοδοτεί πώς πρέπει να πορευτούμε, ως κοινωνία, την επόμενη μέρα των εκλογών. 

Έχοντας μάθει από τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, έχοντας κατανοήσει ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να «φέρει την άνοιξη», έχοντας γίνει κτήμα μας ότι απαιτείται σοβαρός λόγος και ουσία, εμπειρία και γνώση, ουσιαστική διάθεση για συνεργασία και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στο καλό των πολλών και όχι των λίγων.

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά σοβαρός, με μία επιτυχημένη διαδρομή, που εγγυάται με την παρουσία του και την προσωπικότητά του την αποτελεσματική μετάβαση σε μία νέα εποχή. Σε μία εποχή που δεν θα κυριαρχούν τα συνθήματα, η εικόνα και η επικοινωνία, αλλά οι θέσεις, οι προτάσεις και η δουλειά.

Μαζί του συμπορεύονται αξιόλογοι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, που σχεδιάζουν και πιστεύουν στους κοινούς στόχους, επιθυμώντας καθένας και καθεμία να συμβάλλει στην επίτευξή τους. Για να κάνουμε τον τόπο μας, τον Δήμο μας και πάλι πρωταγωνιστή. Αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρόσκληση σε αυτό το όμορφο «ταξίδι». Μία πρόσκληση ενεργοποίησης για αποφάσεις ευθύνης και ενότητα. Προχωράμε όλοι μαζί με το βλέμμα μπροστά.

Άρτεμις Κυριακίδη
Ιδιωτική Υπάλληλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook