Ο Πλατανιάς “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι στο Αιγίνιο με τον τοπικό Αιγινιακό (5-0), κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς το μπαράζ ανόδου στη Super League. 

Οι “ερυθρόλευκοι” του Γιάννη Τάτση πανηγύρισαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους, που τους φέρνει κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης κι ενώ απομένουν τρία παιχνίδια, με Παναχαϊκή (εντός), Απόλλωνα Λάρισας (εκτός) και Ηρακλή (εντός).

Το άγχος έφυγε νωρίς για την ομάδα των Χανίων, με τον Ουές να σκοράρει στο 30′ και τον Λουκίνα να δίνει προβάδισμα νίκης από το 36′. Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν ακόμη δύο γκολ, από τους Παπουτσογιαννόπουλο (63′) και Μιγκέλ (73′). Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε στο 90′ με το δεύτερο γκολ του ο Μιγκέλ.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας) – Σακκάς (Θεσσαλίας)
4ος διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Αιγινιακός (Τζεμ Καράτζα): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Στάνιτς, Πετρούσης, Ζήσης, Προσκυνητόπουλος (46′ Εππας), Βελκόσκι, Κούστα (76′ Αλ Χαρντάν), Βλαχομήτρος (64′ Σοφιάνης), Τσολακίδης, Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης (76’ Κωστίκος), Ρουσσάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρτσταμ, Καραγκούνης (66’ Πουρζιτίδης), Μποσέτι (70’ Σμυρλάκης), Νίλι, Λουκίνας, Μιγκέλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook