Την Κυριακή (14/04) ολοκληρώθηκε τελικά το τουρνουά “Χανιά όπεν 2019”, με μεγάλο νικητή τον Χάρη Καπόγιαννη.

Ο αθλητής από το Ηράκλειο ΟΑΑ κέρδισε τον Χανιώτη Βίκτωρα Ζερβουδάκη του ΟΑ Σούδας.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Ενα σπουδαίο θέαμα κι έναν συναρπαστικό τελικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων! Μεγάλος νικητής στο τουρνουά “Χανιά όπεν 2019” αναδείχτηκε ο Χάρης Καπόγιαννης.

Ο αθλητής του Ηράκλειο ΟΑΑ συνάντησε την σθεναρή αντίσταση του Χανιώτη, Βίκτωρα Ζερβουδάκη, ο οποίος μέχρι και τον τελευταίο πόντο, ήταν μέσα στην διεκδίκηση της νίκης. Το παιχνίδι κύλησε με συγκλονιστικό τρόπο, καθώς ο αθλητής του ΟΑ Σούδας κατάφερε να “φλερτάρει” με μια μεγαλειώδη ανατροπή (4-3 και 5-4), μιας και πριν την διακοπή, ο Καπόγιαννης ήταν μπροστά στο δεύτερο σετ με 4-1, με τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά να φτάνει τελικά στην ισοφάριση, κερδίζοντας με 6-4.
Το τρίτο σετ ήταν συγκλονιστικό! Οι δύο παίκτες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, φτάνοντας στο 5-5, αλλά από κει και πέρα, χάρη την εμπειρία του, ο Καπόγιαννης κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 7-5 και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του τουρνουά.
Το τέλος του μεγάλου τελικού βρήκε τον κόσμο στην εξέδρα να χειροκροτεί τους δύο αθλητές για το πραγματικά μοναδικό θέαμα, ενώ στην τοποθέτηση του, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Τάσος Δημολίτσας, σημείωσε ότι το καλοκαίρι θα ακολουθήσει ένα ακόμα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου στα Χανιά.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους δύο αθλητές, καθώς και στα ball boys που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή του τελικού.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΕΞΕΔΡΑ

Κατάμεστη από κόσμο ήταν η εξέδρα των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τένις “Χανιά όπεν 2019” που ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα!

Αποδεικνύεται ότι ο κόσμος στα Χανιά αγαπά το τένις, η δε πόλη θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μαγνήτη για σημαντικούς αθλητές προκειμένου να λαμβάνουν μέρος σε ανάλογους αγώνες.

Αυτό ήταν το δεύτερο εγχείρημα που στέφθηκε με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία μετά την πρώτη διοργάνωση, που είχε πραγματοποιηθεί πριν από τρία χρόνια, το 2016.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook