Σε μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της πόλης, την Αγία Τριάδα, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» Γιάννης Κουράκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους κατοίκους, η οποία έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, ο Γιάννης Κουράκης άκουσε τα προβλήματα της περιοχής, περπάτησε στους δρόμους της Αγίας Τριάδας μαζί με τους πολίτες, που ζητούν μέτρα και πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της ζωής και της καθημερινότητάς τους.

Ολοκληρωμένη Προσέγγιση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, παρουσίασε το Σχέδιο της Δημοτικής Κίνησης το οποίο μέσα από μια Ολοκληρωμένη Προσέγγιση και Εστιασμένες Πρωτοβουλίες, Δράσεις και Έργα, αναβαθμίζει την εικόνα της περιοχής, μετατρέποντας την Αγία Τριάδα σε μια ασφαλή και σύγχρονη γειτονιά, διατηρώντας την ιστορική της φυσιογνωμία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. 

Η εφαρμογή του Ρυμοτομικού Σχεδίου, η ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων, η υπογειοποίηση των δικτύων υποδομής αποτελούν τις άμεσες προτεραιότητες μας. 

Ο Γιάννης Κουράκης, τόνισε στους κατοίκους ότι η ταυτότητα της Συνοικίας είναι συνδεδεμένη με την Ιστορία της πόλης και το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αναβάθμισης της περιοχής θα τεθεί σε ουσιαστική διαβούλευση και θα καλύπτει πλήρως τις προσδοκίες τους για το μέλλον της Ιστορικής Συνοικίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook