Πολλοί είναι οι επώνυμοι που επέλεξαν την Κρήτη για τις πασχαλινές  τους διακοπές.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε ήδη τις πασχαλινές της διακοπές και     βρίσκεται στην Ελούντα.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε  αρκετές φορές για μπάνιο.

Όμως δεν είναι μόνη της εκτός από τους δύο γιούς της που τη συνοδεύουν στην παρέα τους βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη.

Στο νησί βρίσκεται και η Βίκυ Κουλιανού παρέα με φίλους. 

Η Ελένη Φουρέιρα επίσης φέτος θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Κρήτη, με πολύ καλούς φίλους της, στενούς συνεργάτες αλλά και τον κουμπάρο της και προσωπικό της μακιγιέρ, Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος έφτασε στο νησί πριν την τραγουδίστρια.

Η Ελένη Ράντου, βρίσκεται στα αγαπημένα της Χανιά.

Στην Κρήτη θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, οι οποιοι μάλιστα έκαναν τον περίπατό τους στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο φακός τους «συνέλαβε» να προσέρχονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου.

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη, μετά την εκκλησία, στάθηκε στην πλατεία του Αγίου Τίτου, για λίγα λεπτά, για να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της.  Η Βάσω Λασκαράκη μέσω Insta story εξέφρασε την επιθυμία της να ζήσει στην Κρήτη μας, αφού ο αγαπημένος της, Λευτέρης Σουλτάτος, κατάγεται από το νησί μας.

“Να πάω να ζήσω Κρήτη να τρώω γραβιέρες και να πίνω τσικουδιές και όταν με ρωτάνε μ*****, να λέω δεν κατέχω πράμα”, έγραψε η ηθοποιός με χιούμορ.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στα μέσα Ιουλίου, θα είναι παραδοσιακός και θα τηρεί κατά γράμμα πολλά κρητικά έθιμα. Η τελετή μάλιστα θα γίνει σε ναό της πόλης των Χανίων και όχι στο Ηράκλειο, απ’ όπου είναι η καταγωγή του Λευτέρη Σουλτάτου. Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ όσον αφορά τους κουμπάρους, αυτοί δεν είναι γνωστοί ακόμη. Πάντως, οι πιο στενοί φίλοι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη είναι ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, η Θέμις Βουτσινά και ο Χάρις Γρηγορόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook