Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Χανίων, ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά – Νέα Εποχή», με υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά τον Μανώλη Ντουντουλάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο συνδυασμός πλαισιώνεται από μία δυναμική ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, αποτελούμενη τόσο από έμπειρα και όσο και από νέα στελέχη, ικανά να διοικήσουν τον Δήμο με αξιοκρατία, διαφάνεια και κυρίως με αποτελεσματικότητα. 

Ο Δήμος Πλατανιά είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα και να μπει στο τιμόνι του Δήμου μία εργατική ομάδα, η οποία έχει ολοκληρωμένο σχέδιο και αναπτυξιακό όραμα για τον τόπο, εστιάζοντας σε έργα καίριας σημασίας, έργα προστασίας από ακραία καιρικά φαινόμενα και σε υποδομές που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα του Δημότη -ισόρροπα και δίκαια- τόσο  στην ενδοχώρα όσο και στην παραλιακή ζώνη, αναβαθμίζοντας τον Δήμο σε όλη του την έκταση.

Το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Δήμου Πλατανιά, «Νέα Εποχή»  αποτελείται από 128 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Χανιώτης δικηγόρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μανώλη Ντουντουλάκη, κ.Παντελής Ζέλιος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με ιδιαίτερη τιμή καταθέτουμε τη δήλωση κατάρτισης συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά – Νέα Εποχή».

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει τον Δήμο Πλατανιά και να τον φτάσει εκεί που του αξίζει, έχοντας όρεξη για δουλειά και μεράκι για πραγματοποίηση έργου ουσίας στον Δήμο Πλατανιά, δημιουργώντας αξιόπιστες και μακρόπνοες υποδομές και εισάγοντας νέες τεχνολογίες, ώστε να δοθεί επιτέλους αναπτυξιακή πνοή στον τόπο.

Είναι ώρα να υλοποιηθεί επιτέλους ένα πρόγραμμα που θα προστατεύει τον Δημότη από τις φυσικές καταστροφές και θα εστιάζει στα προβλήματα της καθημερινότητάς του με αίσθημα ευθύνης, χωρίς παχιά λόγια και επικοινωνιακά τεχνάσματα. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και η ομάδα του Συνδυασμού μας με επικεφαλής τον Μανώλη Ντουντουλάκη , μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Δημότη και να του εγγυηθεί ότι θα δουλέψει από την πρώτη ημέρα με σοβαρότητα, αφουγκραζόμενος τα προβλήματά του, καθώς ο Δήμος θα είναι δίπλα στους κατοίκους του και ανοιχτός σε όλους.

Με μαχητικότητα και κοινωνική ευαισθησία, ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά – Νέα Εποχή» ανοίγει νέους ορίζοντες, με πνεύμα συνεργασίας, δίνοντας ελπίδα σε όλους τους Δημότες για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο. Στις 26 Μαΐου αποφασίζουμε να αλλάξουμε τον Πλατανιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook