Το έργο αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ σε προϋπολογισμό και σχεδόν ολοκληρώνει την αναβάθμιση του οδικού άξονα Βρύσες – Χώρα Σφακίων

Υπεγράφη σήμερα στην αντιπεριφέρεια Χανίων, μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη και της εργολάβου εταιρείας, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου από Ίμβο μέχρι Σφακιά.

Πρόκειται για ένα έργο που σχεδόν ολοκληρώνει την αναβάθμιση του οδικού άξονα Βρύσες – Χώρα Σφακίων με ένα μικρό τμήμα μόνο να απομένει μετά τις Βρύσες το οποίο επίσης βρίσκεται στον προγραμματισμό της Περιφέρειας για την εκτέλεσή του.

Το έργο προβλέπει σειρά παρεμβάσεων, όπως διάνοιξη, ασφαλτόστρωση, δημιουργία τάφρων κ.ά με στόχο να δημιουργηθεί ένα επαρχιακό δίκτυο σύγχρονων προδιαγραφών.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης:

“Σε αυτή τη θητεία της η Περιφέρεια Κρήτης εκτός από τον άξονα Βρύσες, Χώρα Σφακίων, ολοκλήρωσε επίσης τον δρόμο για Ομαλό, ολοκληρώνεται αυτή την περίοδο ο δρόμος προς το Έλος, προχωρά η εργολαβία για το Ελαφονήσι και έτσι θα μπορούμε να λέμε ότι οι και οι 4 άξονες των Χανίων είναι έτοιμοι”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook