Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του διαδημοτικού προγράμματος «Σχολές Γονέων»

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, ολοκληρώνει το πρόγραμμα συμβουλευτικής ενημέρωσης για γονείς παιδιών ηλικίας από 6 έως 18 ετών, υπό τον γενικό τίτλο: «Σχολές Γονέων». Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Πλατανιά (Γεράνι), η έκτη εκδήλωση της «Σχολής Γονέων» στο Δήμο Πλατανιά – σε συνεργασία με Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Χανίων με θέμα: “Ψυχική Υγεία Εφήβων”. Εισηγητής θα είναι ο Παιδοψυχίατρος, κύριος Βαγιωνής Γεώργιος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα – το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας των Δήμων Πλατανιά, Αποκορώνου και Κισσάμου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης – περιλαμβάνει συμβουλευτικές ημερίδες και σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα, κάθε μήνα (από Νοέμβριο 2018 μέχρι και Μάιο 2019) και στους τρεις Δήμους, σε θεματικές σχετικές με την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, στα τηλέφωνα 2821341040 και 2821341033.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook