Στο πλαίσιο της περιοδείας της κας Ντόρας Μπακογιάννη – τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Αθήνας της Ν.Δ. – ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης βρίσκεται στην Ιεράπετρα όπου παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Ν. Λασιθίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας. 

Επίσης παρευρίσκονται ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Λασιθίου κ. Γιώργος Μπαρμπούνης και ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Ιεράπετρας κ. Κων/νος Κατσιδονιωτάκης. 

«Είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Όταν ξεκινήσαμε την κίνησή μας, είπαμε ότι κατεβαίνουμε για να πάμε την Κρήτη Μπροστά! Δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι η υπόσχεσή μας! Να προχωρήσει όλη η Κρήτη μπροστά! Να διεκδικήσει επιτέλους αυτά που δικαιούται και της αξίζουν. Οι εκλογές είναι κρίσιμες. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να διεκδικήσουμε, να παλέψουμε για να κερδίσουμε πράγματα για την Κρήτη και τους ανθρώπους της», τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook