Δίπλα στους πολίτες βρίσκεται σε καθημερινή βάση ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «Νέα Εποχή», Μανώλης Ντουντουλάκης, ο οποίος συνεχίζει σε αμείωτους ρυθμούς τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου.

Χθες, Τετάρτη 15 Μαΐου ο κ.Ντουντουλάκης μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους βρέθηκαν σε Λάκκους, Καράνου, και Σκινέ πραγματοποιώντας χρήσιμες,  ωφέλιμες και εποικοδομητικές  συζητήσεις με τους κατοίκους των περιοχών.

 Στους Λάκκους, οι δημότες εστίασαν τα παράπονά τους στον κατεστραμμένο κεντρικό αγωγό πόσιμου νερού  που τροφοδοτεί την ύδρευση από την φυσική ροή, την πηγή που βρίσκεται στη θέση Βρυσί, ενώ τόνισαν τον έντονο προβληματισμό τους για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί πολλά σπίτια του χωριού.

Η ανεπάρκεια πόσιμου νερού που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα τους, ήταν το μεγάλο παράπονο που εξέφρασαν και οι κάτοικοι στα Καράνου, οι οποίοι αναφέρθηκαν επίσης στον δρόμο που ενώνει το χωριό τους με το Χλιαρό και ο οποίος ακόμα και τώρα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Στον Σκινέ το κατεστραμμένο δίκτυ άρδευσης, γεγονός που  προκαλεί τεράστια ζημιά στους παραγωγούς της περιοχής αποτέλεσε το κεντρικό σημείο συζήτησης ανάμεσα στους δημότες και τον κ.Ντουντουλάκη, ενώ κοινός έντονος  προβληματισμός όλων των κατοίκων ήταν η αγροτική οδοποιία η οποία παραμένει σε θλιβερή κατάσταση με τις καλλιέργειες σε πάρα πολλά σημεία να παραμένουν μη προσβάσιμες.

Από την πλευρά του ο κ.Ντουντουλάκης όπως και οι σύμβουλοι του συνδυασμού τοποθετήθηκαν σε όλα τα παραπάνω θέματα, καταθέτοντας προτάσεις για ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες λύσεις, ενώ ο επικεφαλής της «Νέας Εποχής» εξήγησε τον τρόπο που πρέπει να οργανωθεί και να διοικηθεί ο δήμος την επόμενη ημέρα των εκλογών, με τις προτάσεις του να βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους τους κατοίκους των περιοχών.

 

  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook