Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Κίνηση Δ. Πλατανιά Νέα Εποχή» συνεχίζει τις περιοδείες σε χωριά και τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Ντουντουλάκης επισκέφθηκε χθες Κυριακή 19 Μαΐου, το πρωί τον Πλατανιά και το απόγευμα της ίδιας ημέρας χωριά της δημοτικής Ενότητας Κολυμβαρίου.

Στον Πλατανιά, ο κ.Ντουντουλάκης επισκέφτηκε καταστήματα της περιοχής, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημότες, εργαζόμενους και επιχειρηματίες. Εκφράστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα παράπονα τους, εστιάζοντας κυρίως στις τουριστικές υποδομές, ενώ αναφέρθηκαν και στις προοπτικές που υπάρχουν σε έναν Δήμο που έχει πολλές δυνατότητες. Παράλληλα, ο επικεφαλής της «Νέας Εποχής» επεσήμανε τους στόχους της δημοτικής αρχής για την επόμενη μέρα και την αναγκαιότητα να ενισχυθεί η αναπτυξιακή προοπτική του τουρισμού.

Το απόγευμα κλιμάκιο του συνδυασμού επισκέφτηκε τα χωριά Βούβες, Ραβδούχα, Ροδωπού και Αφράτα. Τον κ. Ντουντουλάκη υποδέχτηκαν με θέρμη οι κάτοικοι και μετά την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Νέα Εποχή» ακολούθησε διάλογος και συζήτηση στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Από την συζήτηση αναδείχτηκαν χρόνια προβλήματα τα οποία υπάγονται στις αρμοδιότητες του Δήμου και τα οποία προτίθεται να θεραπεύσει με το πρόγραμμά του ο υποψήφιος Δήμαρχος, όπως τα θέματα ύδρευσης και άρδευσης, δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, καθαριότητας και άλλα.

Σήμερα ο κ.Ντουντουλάκης μαζί με μέλη του συνδυασμού θα επισκεφτούν το Κολυμβάρι.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook