Την Παρασκευή 24 Μαΐου το ΜέΡΑ25 διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. 

Tην εκκίνηση της εκδήλωσης θα προλογίσει η Ευρωβουλευτής του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα και θα ξεκινήσει στις 19.30 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στο ξεκίνημα της ανακοίνωσης του αναφέρει: “Το ΜέΡΑ25 καλεί τους άνδρες και τις γυναίκες της Κρήτης, όλους τους νέους μας, να δώσουν «βροντερό παρόν» την Παρασκευή το βράδυ στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο, ως απάντηση στη χρεοδουλοπαροικία που μας επέβαλαν οι «μνημονιακές κυβερνήσεις» και να στηρίξουν αποφασιστικά με την ψήφο τους το ΜέΡΑ25 που απαντά με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα, ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη”.

“Όλοι στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο Κρήτης την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 19.00 μ.μ. για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αλλά και με την ψήφο μας στην κάλπη την Κυριακή 26 Μαΐου. Το ΜέΡΑ25 επέλεξε την Κρήτη μας, για να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία, ακριβώς για να στείλει ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση, με την συμμετοχή και την ψήφο της λεβεντογέννας Κρήτης” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και καταλήγει: “Σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμε Μέρα25  – Επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook