Πέντε εκλογικοί σάκοι θα πρέπει να ετοιμαστούν για να διανεμηθούν στα 614 εκλογικά τμήματα του νομού Χανίων

Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου θα πρέπει να παραδοθούν σε Δικαστικούς Αντιπροσώπους  οι εκλογικοί σάκοι με όλο το αναγκαίο υλικό για τις τετραπλές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου.

Στην Αντιπεριφέρεια Χανίων και στους Δήμους επικρατεί…. προεκλογικός «πυρετός» καθώς έχουν σχεδόν μοιραστεί την…δουλειά.

Συγκεκριμένα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων έχουν συγκροτηθεί συνεργεία που ετοιμάζουν τους 614 σάκους (όσα το σύνολο των εκλογικών τμημάτων)  οι οποίοι θα περιέχουν τις οδηγίες προς τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους και την αναγκαία γραφική ύλη.

Επίσης συνεργεία ετοιμάζουν τους εκλογικούς σάκους με τα σχεδόν 40 ψηφοδέλτια των Ευρωεκλογών,  οι οποίοι θα  δοθούν σε όλα τα εκλογικά τμήματα που έχουν τον χαρακτηρισμό Α και στα ενιαία εκλογικά τμήματα.

Η Αντιπεριφέρεια Χανίων έχει αναλάβει και την ετοιμασία των εκατοντάδων εκλογικών σάκων με τα έξι ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις Περιφερειακές εκλογές Κρήτης οι οποίοι επίσης θα αφορούν στα εκλογικά τμήματα με το διακριτικό Α και στα ενιαία.

Από την πλευρά τους οι Δήμοι έχουν αναλάβει την ετοιμασία των δύο εκλογικών  σάκων για τις Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές με την τοποθέτηση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που παρουσίαζε σήμερα η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook