To Κολυμβάρι ήταν ο χθεσινός (20/5) σταθμός της περιοδείας του υποψήφιου Δημάρχου Πλατανιά Μανώλη Ντουντουλάκη και επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «Νέα Εποχή». 

Ο κ.Ντουντουλάκης, με την ομάδα του δημοτικού συνδυασμού του, αλλά και τοπικούς συμβούλους συναντήθηκε με δημότες της περιοχής  και τους ανέπτυξε  το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν για τα προβλήματα του Κολυμβαρίου και της ευρύτερης περιοχής. 

Όπως ειπώθηκε από τους κατοίκους, τα τελευταία χρόνια το Κολυμβάρι μοιάζει εγκαταλειμμένο, χωρίς αναπτυξιακά έργα και με πολλά προβλήματα. Μια περιοχή που αποτελούσε το σημείο αναφοράς του δήμου, τώρα μοιάζει να έχει αφεθεί στη μοίρα της. 

Έγιναν αναφορές  στο Μουσείου Αλιείας το οποίο εδώ και κάποια χρόνια, από κόσμημα,  έχει καταντήσει  σε εστία μόλυνσης. Ο κ.Ντουντουλάκης δεσμεύτηκε ότι το Μουσείου Αλιείας, το οποίο άλλωστε χτίστηκε και εξοπλίστηκε επί δικής του προεδρίας, σύντομα θα επαναλειτουργήσει και θα ξαναγίνει στολίδι. Επίσης συζητήθηκε και το θέμα του ξενώνα “Δίκτυννα” που επίσης έχει σταματήσει  την λειτουργία του, με τον κ.Ντουντουλάκη να ξεκαθαρίζει ότι έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις  προκειμένου η επιχείρηση να λειτουργήσει με κερδοφορία. 

Αναφέρθηκαν ακόμα στο παλιό και εγκαταλειμμένο δημοτικό σχολείο της περιοχής, με τον  επικεφαλής της «Νέας Εποχής» να τονίζει ότι στα σχέδια του είναι να ανακατασκευαστεί και να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Δεν παρέλειψαν δε να επισημάνουν την έλλειψη «πράσινου» και παιδικής χαράς, αλλά θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των δημοτών της ενότητας Κολυμβαρίου. Τονίστηκε ακόμα η κακή ποιότητα του οδικού δικτύου και τα προβλήματα που δημιουργούνται την καλοκαιρινή περίοδο με το νερό ύδρευσης. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook