Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά Γεώργιος Παπουτσάκης, απαντά σε άρθρο του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Σφυριδάκη της  παράταξης του κ. Ντουντουλάκη

Κύριε Σφυριδάκη,

επειδή εμπλακήκατε  στα αυτοδιοικητικά κοινά μόλις πριν λίγες  εβδομάδες και προφανώς δεν γνωρίζετε , αλλά  όφειλε ο επικεφαλής σας κ. Μανώλης Ντουντουλάκης να σας έχει  ενημερώσει,  για τα κεφαλαιώδη   έργα που εκτελούνται στην περιοχή, θα αναφερθώ μόνο σε αυτά που αφορούν στην Δ.Ε. Μουσούρων  την Τ.Κ. Αλικιανού, που ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  θα έπρεπε να γνωρίζετε:

1. Η Ένταξη στο Πρόγραμμα ΕΠΑΝΕΚ της ανακατασκευής του
“ Μετοχιού  Ησυχάκη”,προϋπολογισμού 2.500.000,00€.
Πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκαν ελάχιστοι Δήμοι στη Χώρα. 
Η Μελέτη του έργου είναι υπό Δημοπράτηση.

2. Ο Νέος Αγωγός μεταφοράς νερού  και η αντικατάσταση  όλων των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης στην Τ.Κ.Αλικιανού, προϋπολογισμού 1.370.000,00€.
Με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι , Φορέας υλοποίησης  η ΔΕΥΑΒΑ. Το έργο  είναι υπό Δημοπράτηση .

3.Ανακατασκευή του Πάρκου Μουζουράκη και Δημιουργία Νέας Παιδικής Χαράς, στον Αλικιανό, προϋπολογισμού 130.000,00€.    Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER.  

4.Κατασκευή έργων απορροής Ομβρίων στις  Τ.Κ. Αλικιανού και Φουρνέ, προϋπολογισμού 790.000,00€ .Το έργο υλοποιείται. 

5.Ολοκλήρωση της  πλήρους Μελέτης για την ανακατασκευή του Γηπέδου Αλικιανού και Δημιουργία Στίβου, προϋπολογισμού 818.000,00€. Έχει υποβληθεί για ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που γίνονται στο χωριό μας και δεν πρόκειται να αναφερθώ σε περισσότερα για τον υπόλοιπο Δήμο, καθόσον έχουμε  εκδώσει φυλλάδιο απολογισμού, αλλά και έργων που είναι σε εξέλιξη.  .  

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης , ήταν αυτός που πρώτος και μόνος    του απαίτησε  από τον Υπουργό Υποδομών& Μεταφορών  κ. Σπίρτζη, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση που ήμουν παρών, την κατασκευή μιας νέας σύγχρονης Γέφυρας στον Κερίτη, που μετά την ουσιαστική επιχειρηματολογία  του Δημάρχου Πλατανιά, έκανε ο  Υπουργός  αποδεκτή. Πέρα φυσικά από την αναστήλωση της Ιστορικής Γέφυρας του Κερίτη που δρομολογείται   από τους αρμόδιους φορείς

Μετά τα παραπάνω είναι προφανές , σε κάθε καλόπιστο αλλά  ακόμα και με κριτική διάθεση  δημότη, να αναγνωρίσει πόσο σημαντικά έργα υλοποιούνται στον τόπο  μετά από δεκαετίες.

Για το λόγο  αυτό, συμπορεύομαι με τον Γιάννη Μαλανδράκη, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει πράξη και να υλοποιήσει ουσιαστικά και μεγάλα έργα για το σύνολο  των συμπολιτών μας.

  • Ο  Εντεταλμένος  & Δημοτικός  Σύμβουλος της Δ.Ε. Μουσούρων Παπουτσάκης Γεώργιος  και εκ νέου υποψήφιος  Δ.Σ. με το Συνδυασμό  “ Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών” , με επικεφαλής τον Γιάννη Μαλανδράκη 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook