Ο Νεκτάριος Φυντικάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους εντάχθηκε στο συνδυασμό, ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και γιατί οι Χανιώτες θα πρέπει να ανανεώσουν τη θητεία του Τάσου Βάμβουκα. Αναφέρεται στα έργα πνοής που έγιναν στα Χανιά, αλλά και σ’ αυτά που έχουν δρομολογηθεί και τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του δήμου και τη ζωή των πολιτών.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς τα πρόσωπα όλων των πολιτών του Δήμου Χανίων θα ήθελα να ανακοινώσω την απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Χανίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, αποδεχόμενος με ιδιαίτερη χαρά την τιμητικη προταση ενός αξιόλογου, ικανού, έμπειρου και αποτελεσματικού ανθρώπου, του Δημάρχου Χανίων κ. Τασου Βαμβουκα, για να ενταχθώ στον συνδυασμό του, ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο Δήμαρχος μας Τάσος Βάμβουκας απέδειξε στην πράξη ότι πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια ήθους, εργατικότητας και ηγεσίας που ειναι αντάξια για μια ακόμη θητεία στην θέση του Δημάρχου Χανίων. Είναι ανεκτικός προς όλους και η πόρτα του ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ για κάθε Δημότη.

Το πολυδιάστατο σχέδιο του με ιδέες και συστήματα για μια ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, καθώς σημαντικά έργα πνοής για το αύριο των Χανίων ήδη βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και αξίζουν στον Τάσο Βάμβουκα και στους δυναμικούς του συνεργάτες την ανανέωση της θητείας τους. Ενδεικτικά:

  • Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ 8 ΝΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
  • Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
  • ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΠΕΡΙΑΣ
  • Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
  • ΟΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΗΔΩΝ
  • ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ (καταφύγιο αστέγων, κουτί φοιτητή, ξενώνας κακοποιημένων γυναικών, μείωση έως μηδενισμός δημοτικών τελών για ευπαθείς ομάδες, δωρεάν φιλοξενία για όλα τα παιδιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, οι συσκευές διευκόλυνσης κολύμβησης για ΑμεΑ)
  • Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
  • Η ΜΕΙΩΣΗ 25% ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΝΕΡΟΥ
  • ΤΑ 4 ΒΡΑΒΕΙΑ Best City Awards 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ μαζί με τον Δήμο Τρικκαίων ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ από τον ανεξάρτητο οργανισμό ΚΕΦΙΜ Μ. Δραγουμης.

Φίλες και Φίλοι,

Με την δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη ,θα μου δώσετε την δύναμη και την ευκαιρία να παλέψω για πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τα Χανιά μας την πόλη που ονειρευόμαστε, μια πόλη πρότυπο, κέντρο πολιτισμού και σημείο αναφοράς σε Ευρωπαικό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Φυντικάκης Νεκτάριος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Εκλογική Περιφέρεια Χανίων)
με το συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook