Ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών», περιόδευσαν   την  Τετάρτη 22-05-2019 στα χωριά της Δημοτικής  Ενότητας  Πλατανιά και Μουσούρων συγκεκριμένα Λουτράκι Μανωλιόπουλο  Κουφός και Μεσκλά και με ενδιάμεσες στάσεις  σε  άλλα σημεία.

Εκεί συζήτησαν με τους κατοίκους  τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα τους, αλλά και ενημερωθήκαν για σημαντικά έργα που έχουν γίνει στη περιοχή τους, καθώς και για έργα που υλοποιούνται αυτή τη περίοδο σε θέματα οδοποιίας ύδρευσης και αποχέτευσης .

Όταν καταλήξανε στα Μεσκλά έγινε μια μεγάλη και γόνιμη συζήτηση με τους υποψήφιους  και  των  δύο ανεξάρτητων   τοπικών  συμβουλίων για προβλήματα της περιοχής  λόγω των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Υπήρξε   από κοινού συμφωνία στη προτεραιότητα της συνέχισης των αποκαταστάσεων στην αγροτική οδοποιία αλλά και στην ανάπλαση του κτιρίου του πρώην δημοτικού σχολειού και στον αύλειο χώρο του στο κέντρο του χωριού.

Εξέφρασαν την ικανοποίηση οι κάτοικοι  που για πρώτη φορά γίνεται κατασκευή πιστοποιημένης παιδικής χαράς στο χωριό τους και συμφώνησαν μετά τις εκλογές από κοινού Δήμος και τοπικοί φορείς να προχωρήσουν σε υλοποίηση αναβάθμισης κι ανάδειξης Μεσκλών και Ζούρβας.


    

  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook