Τρεις συλλήψεις νεαρών στην διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης

Μια αρκετά προσεγμένη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν τρεις νεαροί σε περιοχή του Βάμου Αποκορώνου, όπως δημοσίευσε απο χθες το Flashnews.gr.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για δύο 23χρονους και έναν 22χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (31.05.2019) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι τρεις ημεδαποί κατά το χρόνο που μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σε αγροτική τοποθεσία όπου καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτεμάχιο συνιδιοκτησίας 23χρονου και 22χρονου, όπου  διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο αυτοσχέδιο χώρο με κατάλληλο εξοπλισμό (ανεμιστήρες, ηλιακό πάνελ κ.α.) καλλιεργούντο επιμελώς εξήντα (60) δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκε πλήθος πειστηρίων για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 42,96 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων ενεργειών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook