Προσκεκλημένος του Συλλόγου Κισαμιτων Αττικης «Η Κισσαμος» και με την συγκατάθεση του Σεβ. Μητροπολίτου Ιλιου κ. Αθηναγόρα, ο Σεβ. Μητροπολιτης Κισαμου και Σέλινου κ. Αμφιλοχιος  μετείχε εις την ετήσια συνάντηση του Συλλόγου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Πάρνηθα.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε Θεία Λειτουργία, χοροστατουντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισαμου κ. Αμφιλοχιου, και ακολούθησε πλούσια φιλοξενία στους εκατοντάδες, μέλη του Συλλόγου, ως και όλους τους μετέχοντες, προσφορά του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλοχιος  χαιρετίζοντας το γεγονός σημείωσε: «Η συμμετοχή μας εις την Θεία Λειτουργία και το Ποτήριο της ζωής φανερώνει όχι μόνο την καταγωγή μας ως Γένος Ορθοδόξων, αλλά και την πορεία μας στην Βασιλεια του Θεού, ως ουρανοπολιτες. Χρέος και ευθύνη αυτή την βαρυτιμη κληρονομιά να μεταγγισουμε στις νεότερες γενναίες.

Ευχόμεθα ο Σύλλογος Κισαμιτων Αττικης αυτό τον πολιτισμό, παράδοση και κληρονομιά να καλλιεργεί μέσα από τις δράσεις και πρωτοβουλίες του». Ακολούθως ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λεμπέσης ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισαμου και Σέλινου κ. Αμφιλοχιο  δια την συμμετοχή του και καλωσόρισε όλους τους μετέχοντες, οι οποίοι είχαν κατακλύσει  τον χώρο του Αγ. Πέτρου Μολας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook