Την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 20:30, στο γήπεδο της Σούδας, προγραμματίστηκε η νέα συνάντηση για το μέλλον του Αρη Σούδας. 

Στη νέα συγκέντρωση που προγραμματίστηκε θα γίνουν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και θα γνωστοποιηθούν οι στόχοι για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, μεταξύ άλλων θεμάτων, θα υπάρξει εγγραφή νέων μελών και ανακοίνωση υποψηφιοτήτων και εκλογές για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με την παρουσία αρκετών μελών και φίλων του Άρη Σούδας πραγματοποιήθηκε η προχθεσινή γενική συνέλευση / ενημερωτική συζήτηση με κύριο θέμα την επόμενη μέρα του σωματείου.

Το Δ.Σ., τα μέλη αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν ομόφωνα να ανανεώσουν το ραντεβού τους, για την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:30 στο Γήπεδο της Σούδας προσκαλώντας τα μέλη, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, πρώην παράγοντες και τους φίλους του σωματείου να προσέλθουν στην νέα μας συγκέντρωση.

Στη συγκέντρωση το Δ.Σ. του σωματείου θα ενημερώσει για:
1. Τον Διοικητικό απολογισμό της προηγούμενης τετραετίας
2. Τον Οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου
3. Τους στόχους του σωματείου στη νέα αγωνιστική περίοδο και θα ακολουθήσουν
4. Ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους
5. Προτάσεις για την επίτευξη των στόχων του σωματείου
6. Εγγραφή νέων μελών σωματείου
7. Προτάσεις του Δ.Σ. για τροποποίηση καταστατικού του σωματείου
8. Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων και εκλογές για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών νέων μελών Δ.Σ.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους που στηρίζουν το ιστορικότερο σωματείο της περιοχής τον Άρη Σούδας, να δώσουν βροντερό παρών αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους, προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε μια νέα ώθηση και δυναμική στην προσπάθεια για στήριξη και ενίσχυση της ομάδας μας, που ως μοναδικό σκοπό έχει τον Άρη Σούδας πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα του νομού και όχι μόνο.

Εκ του Δ.Σ.

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014-2019

• Κατάκτηση του Πρωταθλήματος περιόδου 2014-2015
• Φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου 2014-2015
• 4η θέση στο Πρωτάθλημα 2015-2016
• Φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου 2015-2016
• 4η θέση στο Πρωτάθλημα 2016-2017
• 10η θέση στο Πρωτάθλημα 2017-18
• 3η θέση στο Πρωτάθλημα 2018-2019
• Κατασκευή με έξοδα του σωματείου σύγχρονων αποδυτηρίων, γραφείου προπονητή και Λέσχης Σωματείου στο Γήπεδο της Σούδας.
• Στελέχωση της ομάδας με ως επί το πλείστων γηγενείς ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας με την οποία ο Άρης Σούδας συνεργάζεται αρμονικά επί πολλά χρόνια.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

1) Άρθρο 4ον, Παράγραφος 8.: H θητεία του Δ.Σ. είναι διετής λήγουσα την 31 Ιουλίου του αντιστοίχου έτους.
2) Άρθρο 6ον, Παράγραφος 6.: Η Γεν. Συνέλευση των μελών, αποτελεί το ανώτατο όργανο το σωματείου και αποφασίζει επί πάσης υποθέσεως αυτού. Η Γεν. Συνέλευση εγκρίνει εντός του μηνός Ιουλίου εκάστου έτους, τον προϋπολογισμό και απολογισμό της Διοικήσεως, και εκλέγει ανά διετία τη Διοίκηση αποτελούμενη από εννέα (9) τακτικά μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά.
3) Άρθρο 7ον, Παράγραφος 1.: Το Σωματείο έχει ιδία σφραγίδα η οποία φέρει κυκλικώς τις λέξεις ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ – 1958 – και εις το μέσο παράσταση εμβλήματος με προτομή του θεού Άρη με περικεφαλαία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook