Συναντήσεις ενημέρωσης με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους

Την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νόμου Χανίων επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Έλβη Στασσίνου.

Η κα Στασσίνου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου των αστυνομικών και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΝΔ για την ενίσχυση και εμπέδωση της ασφάλειας στον τόπο.

Επεσήμανε ότι είναι αναγκαία για τα Χανιά η στελέχωση των κενών οργανικών θέσεων και η προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Παράλληλα δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι περνάει απο το χέρι της για το επίδομα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας καθώς επίσης και για τη δημιουργία παιδικού σταθμού για την φύλαξη των παιδιών των αστυνομικών, αφού στόχος της ΝΔ, όπως είπε, είναι η στήριξη της ελληνικής οικογένειας. “Όλα όσα συζητήσαμε θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να τα κάνω, αφού αυτό που χρειάζεται είναι κυρίως πολιτική βούληση” τόνισε η κα Στασσίνου.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ένωση Ξενοδόχων Νόμου Χανίων. Όπως ανέφερε η κα Στασσίνου μετά και τη συνάντηση που είχε με τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς, στόχος είναι η δημιουργία υποδομών, η απλούστευση διαδικασιών και νομοθετημάτων προκειμένου οι δήμοι να πραγματοποιούν γρήγορα το έργο τους αναφορικά με τις αναπλάσεις, τους δρόμους, ώστε να επωφελούνται όλοι. 

“Η προώθηση του χωροταξικού και φυσικά η προσέλκυση περισσότερων low cost εταιρειών και εξεύρεσης δυνατότητας σύνδεσης των Χανίων ακτοπλοϊκά με τις Κυκλάδες, είναι κάτι το οποίο δεσμεύομαι να κάνω” επεσήμανε η κα Στασσίνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook