Επιχειρήσεις  – μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να συμμετέχουν με δικό τους  χώρο (ίχνος εδάφους) στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής

Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της ελληνικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται από όλη την χώρα, οι ξένες συμμετοχές και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων (επιχειρηματικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών) συνθέτουν το σκηνικό της 84ης ΔΕΘ.

Τιμώμενη Χώρα στην φετινή έκθεση θα είναι η Ινδία. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 7 – 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης: http://tif.helexpo.gr/. 

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις  – μέλη του ότι μπορούν να συμμετέχουν με δικό τους  χώρο (ίχνος εδάφους) στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής. 

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις  – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου του: 34€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ. Το κόστος περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα και χώρος. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει τους χρήστες. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες. 

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 2 ή 3, όπου επίσης θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει, όπως και πέρυσι από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ, τη διοργάνωση Ημέρας Αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.
Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου. 

Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 84η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν έως και την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 το ενδιαφέρον τους, στο τηλέφωνο 28310 57330 (κ. Θοδωρής Τσαούλης), ή στο email [email protected]  προκειμένου να τους αποσταλούν οι φόρμες αιτήσεων συμμετοχής τους, οι οποίες θα  διαβιβαστούν στην ΚΕΕ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook