Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, με αντικείμενο τα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα στον δήμο Γόρτυνας, αλλά και τα σοβαρά οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα που αφήνει πίσω της η απερχόμενη δημοτική αρχή, είχαν ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα».

«Προτεραιότητά μας είναι να οργανώσουμε τις υπηρεσίες του δήμου, να προχωρήσουμε άμεσα σε παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών, αλλά και να προλάβουμε, όπου αυτό είναι εφικτό, δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς λόγω αδράνειας της απερχόμενης δημοτικής αρχής, υπάρχουν έργα που κινδυνεύουν να χαθούν. Σε αυτή την νέα, μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει στον δήμο Γόρτυνας, σας θέλουμε δίπλα μας» είπε στον περιφερειάρχη ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας.

Ο Μιχάλης Κοκολάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μέγαλη Γόρτυνα» έδωσαν έμφαση σε έργα οδοποιίας, στο πρόβλημα της σχολικής στέγης σε Αγία Βαρβάρα, Ασήμι και Γέργερη, σε θέματα δικτύων και υποδομών όπως η διαπλάτυνση της γέφυρας της Βαγιονιάς, στο φράγμα Πρινιά, στην λιμνοδεξαμενή Στερνών, στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή λόγω των εργασιών για τον δρόμο της Μεσαράς, αλλά και σε έργα που δεν έχουν προχωρήσει και κινδυνεύουν με απένταξη, με ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρναουτάκης διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της νέας δημοτικής αρχής και δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να χρηματοδοτηθούν και να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα στον δήμο Γόρτυνας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook