Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε..Ν.Η) διοργανώνει με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και της ΓΣΕΒΕΕ, συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα & Νίκο Πορτοκάλογλου “Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά” την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 21.30μμ στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης.

Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, συναντιούνται επί σκηνής.

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησαν το στίγμα τους στην δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.

Από την δεκαετία του ‘90-που συνεχίζουν πια μόνοι τους-μέχρι και σήμερα δεν έχουν πάψει ποτέ να είναι ανήσυχοι και δημιουργικοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά και έχουν συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποχαιρέτησαν τον μαγικό αυτό χειμώνα σε ένα κλίμα νοσταλγίας, συγκίνησης και ψυχαγωγίας,και ανανέωσαν το ραντεβού τους στους σταθμούς της μεγάλης καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Συμμετέχουν:
Steve Tesser κιθάρα, τραγούδι
Αγάπη Διαγγελάκη τραγούδι, γιουκαλίλι, κρουστά
Μαζί τους οι :
Βύρων Τσουράπης μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι
Ηλίας Λαμπρόπουλος βιολί, τρομπέτα,κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι
Άκης Αμπράζης μπάσο, κρουστά
Φίλιππος Σπυρόπουλος κρουστά, τύμπανα
Δημήτρης Καλονάρος κρουστά, τύμπανα

Τιμή εισιτηρίου: 14€ (Προπώληση),16€ (ταμείο)
Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Εισιτήρια προπωλούνται : Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Enter Music, Cafe Hacienta & Cafe Hacienta La Minita, Επιλεγμένα Super Markets Χαλιαδάκης και στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook