Γράφει ο Γιάννης Ξυγκάκης

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. Και αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα κατάφερε να εξιχνιάσει ένα έγκλημα το οποίο δυστυχώς διέσυρε το νησί μας και τα Χανιά σε όλο τον πλανήτη για πάνω από 15 μέρες.

Και αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ο Διοικητής και τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Χανίων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανιών, αλλά και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, ήταν από την αρχή πάνω από την υπόθεση και με πολύ προσοχή και μεθοδικότητα κατάφεραν να την εξιχνιάσουν σε λιγότερο από μία εβδομάδα από τη στιγμή που βρέθηκε η σορός της άτυχης Suzzane Eaton.

Και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, πριν ακόμα πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εξετάσεων, πριν πάρουν τις απαντήσεις από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και γενικότερα πριν να έχουν στη διάθεσή τους τα πλήρη στοιχεία της υπόθεσης.

Το στοίχημα να βρουν το δολοφόνο σε μία υπόθεση που εδώ και 15 μέρες έχει απασχολήσει τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του πλανήτη ήταν μεγάλο και το κερδίσανε! Μαζί με αυτό κατάφεραν να κερδίσουν για τον τόπο ένα μέρος της χαμένης του αξιοπρέπειας από την αρνητική δημοσιότητα που πήρε λόγω της υπόθεσης αυτής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook