Τρια χρόνια πριν είχε “περιγράψει” ένα κομμάτι από το σκηνικό του εγκλήματος σε βάρος της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου (βίντεο)

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες και ανακοινώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο από την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ,  για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 27χρονος διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό σε κάθε υγιή νου αλλά και ανακούφιση που ο δράστης ενός τόσο “αρρωστημένου” εγκλήματος, συνελήφθη από την αστυνομία και δεν “κυκλοφορεί” ανάμεσά μας.

Ωστόσο, οι καταγγελίες δύο ακόμα γυναικών στο Flashnews.gr, οτι στο παρελθόν είχαν πέσει θύματα απόπειρας παρόμοιας επίθεσης που τελικώς απέτρεψαν από άγνωστο σε περιοχή της Κισσάμου και του Γερανίου, αλλά και η ίδια η κατάθεση του 27χρονου οτι στο παρελθόν είχε νιώσει την ίδια ψυχική και σεξουαλική ένταση που ένιωσε την ημέρα του διπλού εγκλήματος (βιασμός και δολοφονία), χωρίς ωστόσο να την έχει εκδηλώσει, έχουν οδηγήσει τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο αν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες.

Ο 27χρονος και κάθε τι που αφορά το παρελθόν του έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και αν και η σελίδα του στο facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμη, στο κανάλι του στο ytube υπάρχουν ακόμα βίντεο από την περιήγησή του στην διαβόητη πλέον τεχνητή σπηλαίωση στην οποία “ξεφορτώθηκε” το σώμα της άτυχης 60χρονης.

Σε ένα βίντεο που ανήρτησε το 2016 από την επίσκεψή του με φίλο του, στην σπηλιά, ακούγεται μια στιχομυθία που υπό το βάρος των σημερινών δεδομένων, παίρνει τραγική διάσταση και δημιουργεί μια σειρά ερωτήματα για το σε ποιο βαθμό και έκταση είχε προμελετήσει ο 27χρονος το έγκλημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νέοι συνάντησαν στο βάθος της σπηλιάς, κάτω ακριβώς από το φρεάτιο εξαερισμού, οστά και φαίνεται να εξερευνούν αν είναι ανθρώπινα. Έπειτα ο 27χρονος ακούγεται να λέει:

“Νομίζαμε οτι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο, κάποιος να τον έχει πετάξει”. Ο φίλος του φαίνεται να ειρωνεύεται την σκέψη του, οτι κάποιος θα μπορούσε να πετάξει άνθρωπο μέσα εκεί και ο 27χρονος του απαντάει. “Ποτέ δεν ξέρεις, τόσα γίνονται”.

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει για τον 27χρονο είναι γιατί στη θέα των οστών, σκέφτηκε οτι κάποιος μπορεί να πέταξε το σώμα μέσα στη σπηλιά; Η πρώτη του υπόθεση – σκέψη δηλαδή ήταν οτι η σορός αππερίφθηκε στη σπηλια και όχι οτι  ενδεχομένως κάποιος τραυματίστηκε εξερευνώντας τη σπηλιά – όπως οι ίδιοι εκείνη την ώρα –  και πέθανε. Ή ακόμα οτι η σορός έπεσε στη σπηλιά από το φρεάτιο μετά από ατύχημα και όχι εκ προθέσεως.

Η φράση του αυτή, σε συνδυασμό με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον τρόπο που εγκλημάτισε στην άτυχη Suzanne Eaton αλλά και τις καταγγελίες που ερευνώνται από τις αρχές, ενισχύουν την εικόνα οτι πρόκειται για έναν απολύτως νοσηρό δράστη, που η σύλληψη του τον απέτρεψε από να κάνει ενδεχομένως νέα εγκλήματα.

Τραγική ειρωνεία βέβαια είναι και η απόκρισή του στο φίλο του οτι “ποτέ δεν ξέρεις, τόσα γίνονται”.

Δυστυχώς ως κοινωνία στα Χανιά, δεν πιστεύαμε ποτέ οτι τέτοια γίνονται και εδώ. Η προανάκριση υπενθυμίζεται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, συνεχίζεται

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook