Δύο άνδρες ηλικίας 16 και 37 χρονών συνελήφθησαν για την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή των Αρχανών.

Στην σύλληψη δύο ανδρών προχώρησε το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου καθώς οι δράστες ομολόγησαν πως έβαλαν φωτιά κάνοντας χρήση εμπρηστικού μηχανισμού. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή των Αρχανών ωστόσο χάρις στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής δεν πήρε διαστάσεις. 

Κατά την προανάκριση που ακολούθησε από το αρμόδιο Ανακριτικό Γραφείο της ΔΙ.Π.Υ.Ν Ηρακλείου και σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από άμεση συλλογή πληροφοριών και συντονισμένες προσπάθειες, διαπιστώθηκε ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες από τον νομό Ηρακλείου, ηλικίας 16 και 37 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και ομολόγησαν ότι προκάλεσαν την έναρξη πυρκαγιάς στην εν λόγω περιοχή, με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό.

Με εντολή της κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, κρατήθηκαν και σήμερα θα οδηγηθούν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, στη δικαιοσύνη. 

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου και ενημέρωση των πολιτών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook