Τρεις μεταγραφές, εκ των οποίων η πιο “ηχηρή” αυτή του Μπράνισλαβ Νίκιτς, πραγματοποίησε η Επισκοπή, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. 

Εκτός του έμπειρου μέσου αποκτήθηκαν και οι Βλάσης Ανδρικόπουλος και Θεόδωρος Τσιριγώτης.

Οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές της Επισκοπής έχουν ως εξής:

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Μπράνισλαβ Νίκιτς είναι στο Ρέθυμνο και ανήκει στην ομάδα μας. Ο Βόσνιος ήρθε στην Επισκοπή για να βοηθήσει στη νέα μεγάλη μας προσπάθεια. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπράνισλαβ Νίκιτς. Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή ενός πολύπειρου ποδοσφαιριστή με μακρά πορεία στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Ο Μπράνισλαβ που γεννήθηκε στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη και συγκεκριμένα στο Γκράντατατς, στις 15 Αυγούστου του 1983, έχει ύψος 1.85μ. και διακρίνεται για την άρτια τεχνική του κατάρτιση. Στην Ελλάδα αγωνίζεται από το 2006 και στην ουσία έχει γίνει «Έλληνας» έπειτα από τόσα χρόνια.

Από τότε, έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε, Αγροτικό Αστέρα, Ναυπακτιακό, Αιολικό, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Πρέβεζας. Το 2009 βρέθηκε στη Ζένιτσα και τον Ιανουάριο του 2012 πήρε μεταγραφή στη Νέα Σαλαμίς στην Κύπρο όπου παρέμεινε για έναν χρόνο. Λίγο μετά για ένα εξάμηνο έπαιξε στην Αγία Νάπα.

Τον Ιανουάριο του 2014 πέρασε επίσης για έναν χρόνο απ την ολλανδική Φόλεν και από το β’ μισό της περιόδου 2014-15 επέστρεψε ξανά στη χώρα μας αγωνιζόμενος αρχικά στην Αναγέννηση Καρδίτσας κι έπειτα σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Άρη και Κέρκυρα.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Μπ. Νίκιτς: «Καθόλου δύσκολο να υπογράψω»

Ο Μπρ. Νίκιτς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για την ομάδα μας μιλώντας άπταιστα την ελληνική γλώσσα. «Με προσέγγισε ο κ. Βέλιτς που όλοι ξέρουμε πόσο γνωστός είναι. Μου ανέλυσε τα πλάνα που έχει η ομάδα και τί στόχους βάζει στο άμεσο μέλλον.

Τα πράγματα είναι σοβαρά γιατί υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία μέσα στην ομάδα. Μου άρεσε αυτό το σκεπτικό και δεν είχα πρόβλημα να έρθω. Μίλησα φυσικά με τον πρόεδρο κ Νικολιδάκη και με κάποια παιδιά που πέρασαν από τον σύλλογο, οπότε για μένα δεν ήταν καθόλου δύσκολο να έρθω και να υπογράψω».

Ο Βλάσης Ανδρικόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα. Ο 20χρονος αμυντικός ήρθε στο Ρέθυμνο και από αύριο θα μπει κι αυτός κανονικά (Δευτέρα 5/8) στην προετοιμασία της ομάδας μας. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βλάση Ανδρικόπουλο. Ο Ανδρικόπουλος γεννήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκη στις 26 Απριλίου 1999 και έχει ύψος 1.83μ.. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξί μπακ-χαφ. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στην ΠΑΕ Ποντίων.

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στους Πόντιους Κατερίνης ως τον Ιανουάριο (2017). Επόμενη ομάδα του ήταν η Πύδνα Κίτρους όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2018. Από εκεί πήρε μεταγραφή στον Αιγινιακό όπου παρέμεινε για έναν χρόνο (Ιανουάριος 2019). Τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα του Βόλου.

Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Β. Ανδρικόπουλος: «Να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος»

Ο νεαρός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Επισκοπής ανέφερε: «Έρχομαι για να προσφέρω και ‘γω προκειμένου να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Ζητούμενο είναι να βγούμε κατηγορία. Η Επισκοπή είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και το ίδιο θέλουμε να πράξουμε και φέτος. Πάνω απ’ όλα όμως, προέχει να υπάρχει υγεία σε όλους μας».

Ο 19χρονος επιθετικός Θεόδωρος Τσιριγώτης που έχει ανδρωθεί στα τμήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανήκει στην ομάδα μας. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θεόδωρου Τσιριγώτη. Ο Τσιριγώτης έχει γεννηθεί στο Μαρούσι με καταγωγή από τη Ζάκυνθο στις 23 Ιουνίου του 2000 και έχει ύψος 1.83μ..

Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο επιθετικός που έχει περάσει απ’ όλα τα ηλικιακά τμήματα (πρωτάθλημα Κ17) του πειραιώτικου συλλόγου συμμετείχε ως και την Κ20 όπου μετρούσε συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς αγώνες στην Youth League UEFA ενώ έχει γίνει διεθνής με την Εθνική ομάδα (Εuro Κ17).

Το τελευταίο εξάμηνο (Ιανουάριος – Ιούνιος 2019) πήρε μεταγραφή στον Διαγόρα Βραχνέικων (Γ’ Εθνική).

Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

Θ. Τσιριγώτης: «Να πετύχουμε και να διακριθώ»

Ο νεαρός επιθετικός έδειχνε ενθουσιασμένος με το πως κατέληξε η υπόθεση της μεταγραφής του αναφέροντας: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Επισκοπή. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει μεγαλεπήβολα σχέδια. Ερχόμενος εδώ θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας και εγώ να μπορέσω να διακριθώ. Ευχαριστώ τον κ. Βέλιτς αλλά και τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν».

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 

Η ενημέρωση της Επισκοπής για την πρώτη προπόνηση έχει ως εξής:

Ξεκίνησε η ομάδα μας την προετοιμασία της και ξεκίνησε γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και όρεξη για πολλή-πολλή δουλειά.

Με 26 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν παρόντες στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» με παρούσα σύσσωμη τη διοίκηση και φυσικά το πενταμελές προπονητικό τιμ, η Επισκοπή μας έβαλε ήδη πλώρη για νέες περιπέτειες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δεν ειπώθηκαν πολλά, μονάχα δουλειά. Δεν είναι ώρα έτσι κι αλλιώς για πολλά λόγια αλλά για αφοσίωση σ’ αυτό που θα κάνουν όλοι μαζί.
Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι 7 ανανεώσεις (Χανιωτάκης, Γκαβρίλοβιτς, Λαζαρίδης, Νάκας, Καλογεράκης, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, οι δύο ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν από πέρυσι (Γκιόκας, Σωπασής), οι δύο που επέστρεψαν μετά τον δανεισμό τους σε Ερμή Ζωνιανών και Καμισιανά Χανίων με τους Ντέιβιντ Ματαραγκάσι και Γιάννη Μανιαδάκη αντίστοιχα και οι 10 μεταγραφές με τους Μάρκο Κουράκη (τερματοφύλακας), Μιχάλη Καρβουνιάρη (κεντρικός αμυντικός), Δημήτρη Μυρθιανό (αριστερός μπάκ-χαφ), Μανώλη Φουκαράκη (αμυντικό χαφ), Κώστα Μαλισσόβα (αμυντικό χαφ), Κώστα Λίμα (αριστερός μπακ-χαφ), Μανώλη Γκελοσάνι (επιθετικός), Θοδωρή Τσιριγώτη (επιθετικός), Βλάση Ανδρικόπουλο (αμυντικός) και Μπράνισλαβ Νίκιτς (μέσος).
Στην «πρώτη» πήραν μέρος και τέσσερις παίκτες που τελούν υπό δοκιμήν με τους, Μανιδάκη, Παπαντωνάκη, Ξεπαπαδάκη και Νικηφόρο. Από την Επισκοπή 2010 ακολούθησε την προπόνηση ο Ποθουλάκης.
Το προπονητικό τιμ και το νέο μέλος από την Πορτογαλία

Πενταμελές είναι το προπονητικό τιμ της ομάδας μας αφού, εκτός του Α’ προπονητή, Γιάσμινκο Βέλιτς, του συνεργάτη του, Ράικο Γιάνγιανιν, του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Χαρλαύτη και του φυσικοθεραπευτή Βασίλη Οκονομίδη προστέθηκε ένας ακόμη που αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Βέλιτς. Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Λίμα Ριμπέιρο.
Η πρώτη προπόνηση

Αφού γνωρίστηκαν οι προπονητές με τους ποδοσφαιριστές (ο κ. Βέλιτς είχε μια ολιγόλεπτη ομιλία με όλους στο κέντρο του γηπέδου), ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση η οποία περιείχε τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και «5-2», οι τερματοφύλακες ταυτόχρονα μπήκαν σε ασκήσεις όπου εμπεριείχαν αρκετή δουλειά με τα πόδια και έπειτα ξανά, λίγο τρέξιμο ως ότου έρθει ένα 20λεπτο πρώτο οικογενειακό διπλό.

Ακολούθησε η απαραίτητη αποθεραπεία και αμέσως μετά κ. Βέλιτς σήμανε «τέλος».

Η αυριανή προπόνηση (6/8) θα είναι πρωινή (08.30 πμ.).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook