Δημοτική΄Αρχή Αγ.Νικολάου: Με συνέπεια και μεθοδικότητα η δημοτική αρχή, απαντά στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Με αφορμή την δημοσίευση της απόφασης (14/75/2019) του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία ακυρώνεται το Προεδρικό Διάταγμα 7/2017 για την “αναδιάταξη – αναδιοργάνωση” των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης, κατά το μέρος που καταργούσε το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση :

” Η εξέλιξη που υπήρξε αναφορικά με το Α.Τ Νεάπολης, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει περίτρανα ότι η πολιτική που εφάρμοσε η Δημοτική Αρχή την τελευταία πενταετία και χαρακτηρίζεται από συνέπεια, μεθοδικότητα και επίπονη δουλειά, αποδίδει καρπούς !  

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στις προσφυγές που είχε καταθέσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου (αγορά οικοπεδικής έκτασης για την ανέγερση Διοικητηρίου και Σταθμού για την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου / κατάργηση Αστυνομικού Τμήματος Νεαπόλεως ), υπήρξε δικαίωση από το Σ.τ.Ε, ενώ αναμένουμε άμεσα τις διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν.

Εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες μας, προς τον διακεκριμένο νομικό κ. Ανδρέα Κούνδουρο, δεσμευόμαστε ότι θα παρακολουθούμε από κοντά – με την ίδια συνέπεια – την ολοκλήρωση των διαδικασιών, που απαιτούνται για την επανασύσταση του Α.Τ Νεάπολης,  προκειμένου σε σύντομο χρόνο, ν΄αποκατασταθεί η αδικία που υφίσταται η Νεάπολη – μια περιοχή που διαδραμάτισε και εξακολουθεί να διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο για τον Δήμο Αγίου Νικολάου”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook